Sielun maisemani

Sielun maisemani

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kaikki kiva loppuu aikanaan



Eilen oli aivan huikea päivä! Syötiin, syötiin ja syötiin. Saatiin neuvoja ja vinkkejä bloggaukseen, käytiin Lahden historiallisessa museossa, käveltiin (tai osa rullaili) Vesijärven satamaan, syötiin välipalaa kahvila Karirannassa ja ajeltiin tilataksilla takaisin Validiaan syömään. Minä ja Jade käytiin saunassa ja uima-altaalla polskimassa ja pidettiin uimavalvojalle kattava luento sosiaalisesta mediasta ja internetin ihmeellisestä maailmasta.

Kuvat: Validia aktiviteetit
Uinnin jälkeen tehtiin leirimuistot eli painettiin kasseja ja teepaitoja. Sitten olikin kiire iltapalalle. (Voin kertoa, että täällä ei ehdi tulla nälkä.) Meidän iltapala venyi taas vähän pidemmäksi kuin muiden. Kivalla pikkuporukalla oli hauskaa juoda kaakaota ja jakaa kipeitäkin kokemuksia ja tarinoita vammoista ja muiden ihmisten reaktioista ja siinä höpötellessö kello juoksikin aivan huomaamatta yhteentoista.

Onneksi tänä aamuna herätys oli sunnuntain kunniaksi vasta yhdeksältä. Aamupalakin oli sunnuntaiaamupala ja vatsat tulivat täyteen. Nyt vielä pari tuntia bloggailua, pakkailua, askartelua ja syömistä ja kolmen aikoihin alkaa matka kohti Espoota ja arkea.

Kiitos Validia ja kurssikaverit
Ninni vain

Tästä tyylistä voisi ottaa vähän sisustusideoita omaankin olohuoneeseen.

Sää oli ihanan kirkas ja syksyisen raikas.


Minä ja Jade.
Sorsat pettyivät kun meillä ei ollutkaan ruokaa niille.




Ei kommentteja: