Sielun maisemani

Sielun maisemani

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Lakitusta vaille valmis!

Oho hups, menikin aika niin nopeasti ja kiireisesti hiihtolomalla ja sen jälkeen etten ehtinyt avata tietokonetta ollenkaan. Mutta tämän päivän jälkeen minulla ei muuta olekaan kuin aikaa! Tänään nimittäin loppuu koulunkäynti ja alkaa oikea loma. Kirjoitukset kyllä loppuivat jo viikko sitten, mutta tänään oli vielä tuossa kahden aikaan yksi rästiin jäänyt ruotsinkoe. Jos se meni läpi, niin saan kurssimääränkin nostettua siihen pakolliseen 75:een. Kirjoituksetkin meni kohtuullisen hyvin. Kirjoitin syksyllä lyhyen matikan E:ksi ja englannin B:ksi ja nyt kevään kirjoituksista tulee varmasti E äidinkielestä ja uskonto on C:n ja M:n rajalla, mutta psykologia jäi valitettavasti B:n ja C:n väliin. Joka tapauksessa nyt on varmaa, että keväällä juhlitaan joten haluaisinkin esitellä teille ylioppilasmekkoni. :) Minusta se on aikuismaisen tyylikäs ja ihanan ajaton.

Tähän neljään viikkoon on tosiaan mahtunut jos jonkinlaista, isostelin musiikkiaiheisella lastenleirillä, päivystin ekaa kertaa operaatio Saappaassa, hain töitä (en saanut), juhlin sekä Nipsun, että parin kaverini synttäreitä ja läksiäisiä, opin tekemään hiivaleipää ja kasvissosekeittoa ja puuhailin paljon muuta ”tärkeää”, mutta suurimmaksi osaksi olen viettänyt aikani kuitenkin psykologian ja uskonnon parissa.
Nyt kun olen vapaa, olen hieman epävarma mitä teen tämän loppukevään ajan kun niitä töitäkään en sitten saanut. Kai sitä pitää oikeasti panostaa pääsykokeisiin lukemiseen.. tai saa nähdä. Ainahan sitä jotain mielenkiintoisempaa keksii. Esimerkiksi tänään olen taas menossa päivystämään ja huomenna lähden kahden serkkuni kanssa mummolaan pitämään tyttöjeniltaa. Luvassa on mm. paellaa, kotikylpylä, keksien leipomista, pirtelöä ja mehukkaita juoruja. Oi namskis!

Heippuliskeippulis muruset!
Ninni ja Lauma
Lastenleirillä soittimina toimivat
itsetehdyt sadeputket ja peltirummut.

Oma rumpuni päätyi lopulta
kynäpurkiksi. :)

Musiikin lisäksi leirohjelmaan kuului lumiveistos kisa.


Lukutoukka.
Isosten taidonnäyte :D
Kuivauskaappi täyttyi läpimäriksi kastuneista vaatteista
Ja palelevat lapset saunaan...

Nipsu sai mummulta synttärilahjaksi uudet valjaat!

Ei kommentteja: